adres

Streekweg 218

1616 AN Hoogkarspel
P.Duijn Administratie en Belastingadvieskantoor in Hoogkarspel

Partners

Omdat niemand alle wijsheid in pacht heeft werken wij samen met diverse partners die elk hun eigen specialiteit benutten. Samen met hen kunnen wij u van een volledig totaaladvies voorzien. Administratiekantoor P. Duijn werkt samen met verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur, accountant, IT bedrijf en bank. 

Visser Duijn

Visser Duijn

Visser Duijn verzorgt verzekeringen en hypotheken die passen bij uw persoonlijke situatie. Want om prettig te wonen, werken en leven wilt u verzekerd zijn van een goede financiële basis. Visser Duijn behartigen uw belangen in elke levensfase.

Wij onderhouden nauw contact met Visser Duijn. Zij zitten, net als ons kantoor, gevestigd in de pastorie naast de Laurentiuskerk in Hoogkarspel.

Bezoek Visser Duijn online
BDO Alkmaar

BDO Alkmaar

Als DGA wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming. Accountants van BDO kijken daarom mee met onze jaarrapporten voor BV's en geven advies waar nodig is. 

Bezoek BDO Alkmaar online
Code&Coding - Digital Agency

Code&Coding - Digital Agency

Onze eigen online Portal wordt up-to-date gehouden door Code&Coding, gevestigd in Amsterdam. 

Bezoek Code&Coding - Digital Agency online
RegioBank Hoogkarspel

RegioBank Hoogkarspel

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de betaal- of spaarrekening die bij uw situatie past. Zij zitten, net als ons kantoor, gevestigd in de pastorie naast de Laurentiuskerk in Hoogkarspel.

Bezoek RegioBank Hoogkarspel online